ⓘ Guano Apes. Guruh parchalanib ketganidan keyin, Lost Tapes albomi relizlanadi. Bu albom 1994-1995-yillarda yozilgan ammo keng ommaga taqdim etilmagan demo yozuv ..

                                     

ⓘ Guano Apes

Guruh parchalanib ketganidan keyin, Lost Tapes albomi relizlanadi. Bu albom 1994-1995-yillarda yozilgan ammo keng ommaga taqdim etilmagan demo yozuvlarni oz ichiga olardi.

Dennis Poschwatta yangi guruh - Tamotoda gitara chaladi va vokalda turadi. Stefan Ude ham Tamotoning debyut albomining yozilishida ishtirok etadi. Henning Rümenapp koproq sahna ortida ishlamoqda. Sandra Nasic yakkahon albom ustida ishlamoqda.

                                     

1. Diskografiya

Albomlar

  • 2003 - Walking On A Thin Line
  • 2000 - Dont Give Me Names
  • 1997 - Proud Like A God
  • 2005 - Planet of the Apes: Best of Guano Apes terma albom
  • 2003 - Guano Apes Live
  • 2006 - Lost Tapes

Singllar

  • 1998 - "Lords Of The Boards"
  • 2003 - "You Cant Stop Me"
  • 2003 - "Quietly"
  • 2001 - "Kumba Yo!" Michael Mittermeier bilan birgalikda
  • 2004 - "Break The Line"
  • 1999 - "Dont You Turn Your Back On Me
  • 2000 - "Living In A Lie"
  • 2003 - "Pretty In Scarlet"
  • 2001 - "Dödel Up"
  • 2000 - "No Speech"
  • 1997 - "Open Your Eyes"
  • 2000 - "Big In Japan"
  • 1998 - "Rain"
                                     

2. Mukofotlar

  • Proud Like A God uchun "Kometa
  • MTV Music Award 2001
  • Proud Like A God va Dont Give Me Names uchun ECHO
  • Guano Apes eng yaxshi guruh va Sandra Nasić eng yaxshi qoshiqchi deb topilganligi uchun "Eins Live Krone"
                                     
  • Sandra Nasić Sandra Nasich - nemis qo shiqchisi. U Guano Apes guruhining vokalchisi bo lgan. Sandra 1976 - yil 25 mayda Germaniyaning Gettingen shahrida
  • instrumental. Bundan tashqari Apocalyptica Slipknot, The Rasmus, HIM, Sepultura, Guano Apes Rammstein kabi guruhlarning vokalistlarini birga ishlash uchun jalb qilgan
  • California, группы The Eagles. 25 may - Сандра Насич, вокалистка группы Guano Apes 29 may - Егор Титов, российский футболист. 26 avgust - Земфира Рамазанова
  • Disturbed Drowning Pool Evanescence Gothic metal Exilia Fuel Godsmack Guano Apes Ill Niño Lotin Amerikasining musiqasi KoЯn Kittie Limp Bizkit Linkin