ⓘ Amatory. - Rossiya alternativ sahnasining eng taniqli guruhlaridan biri. 2001-yili Sankt Peterburgda tashkil topgan. Russian Alternative Music Prize mukofotinin ..

                                     

ⓘ Amatory

- Rossiya alternativ sahnasining eng taniqli guruhlaridan biri. 2001-yili Sankt Peterburgda tashkil topgan. "Russian Alternative Music Prize" mukofotining bir necha bor sohibi.

                                     

1. Tarkib

Hozirgi tarkib

  • Sergey Osechkin - gitara vafot etgan: jigar osmasi, 08.08.1983 - 15.03.2007
                                     

2. Diskografiya

Studiyaviy albomlar

  • 2002 - "Хлеб" Non
  • 2006 - "Книга мёртвых" Oliklar kitobi
  • 2004 - "Неизбежность" Qochib bolmaydi
  • 2008 - "VII"
  • 2015 - "6"
  • 2003 - "Вечно прячется судьба" Taqdir har doim qochadi
  • 2010 - "Инстинкт Обречённых"
  • 2019 - "DOOM"

Singllar

  • 2006 - "Преступление против времени" Vaqtga qarshi jinoyat
  • 2012 - "Верь Мне"
  • 2007 - "Слишком поздно" Juda kech
  • 2019 - "Космо-камикадзе"
  • 2015 - "Остановить Время"
  • 2008 - "Вы Все Лишены Своей Жизни"
  • 2008 - "Дыши Со Мной"
  • 2009 - "Багровый Рассвет"
  • 2005 - "Чёрно-белые дни" Oq-qora kunlar
  • 2019 - "Нож"
  • 2012 - "Момент Истины"
  • 2020 - "Родина"
  • 2010 - "Сквозь Закрытые Веки"
  • 2003 - "Осколки" Siniqlar
  • 2011 - "Осколки 2.011"
  • 2020 - "I Sing You Pay"
  • 2004 - "Две жизни" Ikki hayot
  • 2018 - "Original Go Getter/Original Go Getter"
  • 2012 - "Три Полоски"

DVD

  • 2012 - "The X-Files: Live In Saint-P & On The Road 2011–2012"
  • 2005 - "P.S."
  • 2008 - "Live Evil"
  • 2007 - "Home Video Evol.1"
                                     
  • bek - vokal Gregor - barabanlar. Russian Alternative Music Prize 2005, Yil albomi kategoriyasida. Psixeya rock guruh Origami rock guruh Amatory
  • Down, Deftones, Limp Bizkit, Slipknot, Linkin Park. maNga 12 Stones Amatory Blindside Breaking Benjamin Chimaira Coal Chamber Cold Crazy Town Cypress