ⓘ ACDC 1973 yili tashkil topgan avstraliyalik hard rock guruhidir. Asoschilari - aka-uka Angus va Malcolm Young. Guruh hard rock va heavy metal kashshoflaridan bi ..

                                     

ⓘ AC/DC

AC/DC 1973 yili tashkil topgan avstraliyalik hard rock guruhidir. Asoschilari - aka-uka Angus va Malcolm Young. Guruh hard rock va heavy metal kashshoflaridan biri, deb hisoblanib, Led Zeppelin, Deep Purple va Black Sabbath bilan bir qatorga qoyiladi.

                                     

1. Diskografiya

  • The Razors Edge 1990
  • Rock or Bust 2014
  • Flick of the Switch 1983
  • Let There Be Rock 1977
  • Power Up 2020
  • Ballbreaker 1995
  • Back in Black 1980
  • Black Ice 2008
  • Powerage 1978
  • Fly on the Wall 1985
  • Blow Up Your Video 1988
  • High Voltage 1975 Avstraliya faqat
  • Dirty Deeds Done Dirt Cheap 1976
  • Highway to Hell 1979
  • High Voltage 1976 xalqaro versiyasi
  • For Those About to Rock We Salute You 1981
  • Stiff Upper Lip 2000
  • T.N.T. 1975 Avstraliya faqat