ⓘ Bulutsuzluk Özlemi 1984-yili tuzilgan turk rock guruhidir. Turkchada birinchi bora alternative rock ijro etishgan. Guruh rock ashulalariga Onadoli ohanglarini j ..

                                     

ⓘ Bulutsuzluk Özlemi

Bulutsuzluk Özlemi 1984-yili tuzilgan turk rock guruhidir. Turkchada birinchi bora alternative rock ijro etishgan. Guruh rock ashulalariga Onadoli ohanglarini jo etishadi.

                                     

1. Diskografiyasi

Studiya albomlari

  • Bulutsuzluk Özlemi 1986
  • Numara 2001
  • Günesimden Kaç 1992
  • Uçtu 1990
  • Yol 1998
  • Zamska 2009
  • Felluce/Bağdat 2005

Jonli konsert albomlari

  • Yasamaya Mecbursun 1996
  • Bulutsuzluk Senfoni 2004
  • Bulutsuzluk Senfoni 2004 - DVD Versiyon 2008
  • Bulutsuzluk 20 Yasında 2007 - DVD Versiyon 2007
  • Bulutsuzluk 20 Yasında 2007
                                     
  • Gültekin Kaan Edip Akbayram Murat Ses Üç Hürel Kıraç Haluk Levent Bulutsuzluk Özlemi Haramiler Yırtık Uçurtma Ilhan Irem Murat Göğebakan Grup Destan