ⓘ Fintelligens helsinkilik hip hop guruhidir. Guruh ikki odamdan tashkil topgan: Elastinen va Iso H. 1997-yildan beri ijod qilayotgan Fintelligens 150 000 dan ziy ..

                                     

ⓘ Fintelligens

Fintelligens helsinkilik hip hop guruhidir. Guruh ikki odamdan tashkil topgan: Elastinen va Iso H. 1997-yildan beri ijod qilayotgan Fintelligens 150 000 dan ziyod albom sotib, Finlandiyaning eng muvaffaqiyatli rapperlariga aylanishgan.

                                     

1. Diskografiyasi

  • Mun tie tai maantie 2010
  • Renesanssi 2000
  • Nää vuodet 1997–2003
  • Kokemusten summa 2002
  • Tän tahtiin 2001
  • Täytyy tuntuu 2011
  • Fintelligens Collections 2007
  • Lisää 2008