ⓘ Darkestrah qirgiz heavy metal guruhidir. Turkiy paganizm, qirgiz folklori mavzularida inglizcha qoshiqlar ijro etishadi. Guruh nomi Dark va orkestr sozlaridan t ..

                                     

ⓘ Darkestrah

Darkestrah qirgiz heavy metal guruhidir. Turkiy paganizm, qirgiz folklori mavzularida inglizcha qoshiqlar ijro etishadi. Guruh nomi Dark va orkestr sozlaridan tashkil topgandir. Bishkekda 1998-yili tuzilgan ushbu guruh hozirda Olmoniyada ijod etmoqda.

                                     

1. Diskografiyasi

  • Manas 2013
  • Epos 2007; "Doston"
  • Turan 2016
  • Embrace of Memory 2005; "Xotira Qadri"
  • The Great Silk Road 2008; "Buyuk Ipak Yoli"
  • Sary Oy 2004; "Sariq Dasht"