ⓘ Avi Buffalo amerikalik rock guruh bolib, qoshiq yozuvchi va gitarachi Avi Zahner-Isenberg tomonidan Kaliforniyaning Long Beach shahrida tuzilgan. Ularning shu n ..

                                     

ⓘ Avi Buffalo

Avi Buffalo amerikalik rock guruh bolib, qoshiq yozuvchi va gitarachi Avi Zahner-Isenberg tomonidan Kaliforniyaning Long Beach shahrida tuzilgan. Ularning shu nomli debut albomi 2010-yil 27-aprelda chiqib, The A.V. Club, NME, Filter kabi musiqa nashrlari tomonidan ijobiy baholandi. Albomning birinchi singli "Whats In It For" va "Jessica" qoshiqlaridan iborat. Guruh 2010-yili SXSW festivalida ijro etdi, shu yilning iyulida esa Modest Mouse guruhi oldidan konsertni qizitib berdi. 2011-yili ikkinchi singl - "How Come? and Good I’m Wishing" chiqdi, shu yil yozida esa guruh Yevropa va AQSh boylab gastrol uyushtirdi.

                                     

1. Diskografiyasi

Albomlari

  • 2014: At Best Cuckold
  • 2019: Glow Cast on Eternal Sound
  • 2010: Avi Buffalo

Singllari

  • 2010: "Whats In It For"
  • 2011: "How Come/Good I’m Wishing" 7" reliz
  • 2019: "Skeleton Painting"
  • 2018: "Panegyric"