ⓘ Antoine de Caunes - fransuz aktyori, teatr, film va televizion rejissori hamda ssenariychi. Televideniya diktori Jaklin Juubertning ogli va jurnalist Jorj de Ko ..

                                     

ⓘ Antoine de Caunes

Antoine de Caunes - fransuz aktyori, teatr, film va televizion rejissori hamda ssenariychi.

Televideniya diktori Jaklin Juubertning ogli va jurnalist Jorj de Kouning oz karerasini jamoat arbobi sifatida boshlagan, 1970-yillarning oxirida "Chorus" televizion dasturining yaratuvchisi va boshlovchisi sifatida. Pol Persavon taxallusi ostida u Antenne 2 uchun animatsion seriyalar uchun qoshiqlarni, jumladan Kobra va Kosmik Sherif Gavanni Frantsiyada X-Or nomi bilan tanilgan qoshgan. U birinchi marta Canal + Rok telefilmida Nik Signal sifatida kameralar oldida paydo boldi 1982. U Eurotrash 4-kanalida Jean-Paul Gaultier bilan birga paydo boldi.

                                     

1. Tanlangan filmografiya

Televizion filmlar

  • 1998: Bob wspaniały Bob le magnifique jako François Morin/Bob St Clar

Serial TV

  • 2009: Kaamelott jako rycerz Seigneur Dagonet
  • 2005-2007: Kaamelott jako rycerz Seigneur Dagonet
  • 2010: Twardy lub świnia! Du hard ou du cochon! jako Lui
  • 2007: Zwierzenia Confidences
                                     

1.1. Tanlangan filmografiya Televizion filmlar

  • 1998: Bob wspaniały Bob le magnifique jako François Morin/Bob St Clar
                                     

1.2. Tanlangan filmografiya Serial TV

  • 2009: Kaamelott jako rycerz Seigneur Dagonet
  • 2005-2007: Kaamelott jako rycerz Seigneur Dagonet
  • 2010: Twardy lub świnia! Du hard ou du cochon! jako Lui
  • 2007: Zwierzenia Confidences
                                     

1.3. Tanlangan filmografiya Dublyaj qilish

  • 2001-2002: Nowe przygody Lucky Luke’a Les nouvelles aventures de Lucky Luke jako Lucky Luke głos
  • 2002: Stuart Malutki 2 Stuart Little 2 jako Stuart głos
  • 2000: Droga do El Dorado The Road to El Dorado jako Miguel głos
  • 1999: Stuart Malutki Stuart Little jako Stuart głos